Target group: Elever

Antagna till Helsinge gymnasium

Nyhet

Här visas de studerande som antagits till Helsinge gymnasium i vårens gemensamma ansökan.

Helsinge gymnasiums studenter klarade sig bäst i hela Nyland i år

Meddelande

Enligt FNB:s (STT) gymnasieranking som jämför studentskrivningsresultaten med grundskolans avgångsbetyg, klarade sig Helsinge gymnasium bäst i år bland alla gymnasier i Nyland.

Helsinge gymnasium Etusivu

Startsida

Helsinge gymnasium on ruotsinkielinen lukio Vantaan Tikkurilan suuralueen Helsingin pitäjän kirkonkylässä. Vuonna 2018 lukiossa opiskeli 138 oppilasta.

Sök till Helsinge gymnasium

Innehållssida

‍I Helsinge talar vi mycket om individens inlärning och de inidividuella lärprocesserna. Vi ger tid för handledning och stöd och främjar ett arbetsklimat där vi hjälper varandra.

Kunskap och delaktighet – barn och unga medverkar till en mer hållbar matkultur opens in new window, links to another website

Projekt

Syftet med projektet är att öka det procentuella deltagandet i måltiderna, minska måltidsservicens koldioxidavtryck och undervisa barn och unga om principer för en hållbar livsstil.