Kohderyhmä: Opiskelijat

Helsinge gymnasium Etusivu

Koontisivu

Helsinge gymnasium on ruotsinkielinen lukio Vantaan Tikkurilan suuralueen Helsingin pitäjän kirkonkylässä. Vuonna 2018 lukiossa opiskeli 138 oppilasta. Sisällöt saatavilla ensisijaisesti ruotsiksi.

Osaamista ja osallistumista – lapset ja nuoret mukaan tekemään kestävämpää ruokakulttuuria avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Hanke

Hankkeen tavoitteena on nostaa ruokailuprosentteja ja samalla laskea ateriapalveluiden hiilijalanjälkeä sekä opettaa kestävän elämäntavan periaatteita lapsille ja nuorille.

Ylioppilastutkinto ja -kirjoitukset avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Sisältösivu

Ylioppilastutkinto on toisen asteen tutkinto, jonka tehtävänä on vahvistaa laaja-alaista yleissivistystä. Tutkinnon suorittamista varten lukioissa järjestetään kahdesti vuodessa ylioppilaskokeet.

Opiskelijaruokailu ja ruokalistat

Sisältösivu

Oppilaitoksissa tarjotaan opiskelijalle maksuton ateria. Opiskelijaruokailun tavoitteena on tarjota ravitsemussuositusten mukaista, täysipainoista ja maistuvaa ruokaa.